U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Het Doetje met het ALU-hoedje

De grote media schilderen de stralingsbewuste mensen af als gekken die bang zijn voor dingen die niet bestaan. Echter, stralingsbewuste mensen zijn heel goed geïnformeerd en maken zich terecht zorgen. Onder de stralingsbewuste mensen bevinden zich veel hoger opgeleiden....en ja, met een relevante opleiding. En ze hebben vaak ook nog een relevante werkervaring.

Zelf heb ik HTS-elektrotechniek gedaan en daarna heb ik bij KPN gewerkt als projectmanager. Ik was verantwoordelijk voor alles wat in mijn regio met de bouw van het mobiele netwerk te maken had.

Enne..... die stralingsbewuste mensen dragen helemaal geen ALU-hoedjes. Het zijn hele normale mensen.

Op deze pagina volgen binnenkort linken naar informatie van het Doetje met het ALU hoedje om u te informeren over wat de grote media u niet vertellen. Er wordt op dit moment hard aan gewerkt.

 

Nu op YouTube:

De overheid en 5GDe overheid en 5G

 

 

 

 

 

Technische leugensTechnische leugens

 

 

 

 

 

 

P.S. Wil je een keer echt lachen: ga naar een demonstratie tegen 5G en let op het gedrag van journalisten. Ze stellen hun vragen niet aan een van de 300 normaal geklede mensen. Nee, ze staan hopeloos om zich heen te kijken tot er iemand komt met een ALU-hoedje en als gekken duiken ze er allemaal op af.